Tips, tankar och idéer kring webbdesign/webbutveckling, webbkommunikation och försäljning

Home » Blogg » Tips, tankar och idéer kring webbdesign/webbutveckling, webbkommunikation och försäljning

Vad kommer den här webbplatsen handla om? Framförallt vill jag skriva om det som verkligen intresserar mig och det är att skapa bra webbplatser. Då tänker jag både på hur sidan är uppbyggd rent tekniskt men även innehållet. Vad man ska tänka på, vanliga fallgropar, nya trender, allmänna rekommendationer och allt annat som kan göra en bra webbsida bättre. Sedan tänkte jag skriva om mina erfarenheter från arbetslivet. Främst webbutveckling och webbdesign men även om försäljning. Det sista jag kommer skriva om är allt annat som flyger genom mitt huvud ibland och som någon kanske kan tycka vara intressant, oavsett om det handlar om teknik i något slag eller något helt annat.

Mitt mål är att vara konstruktiv, ge tips och komma med idéer. Naturligtvis vill jag ibland bara ge min syn på saken men ska försöka att bidra till en positiv upplevelse av nätet. Förhoppningsvis kan det bli riktigt bra med tiden.  

Comments are closed.